Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τη συμπαράταξή της με το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε η πρόεδρος του ΕΚ Αμαλιάδας


Τη συμπαράταξή της με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και την αποχώρησή της από την παράταξη της ΠΑΣΚΕ ανακοίνωσε η Νατάσα Παναγιωτάρα, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας. Στην παρέμβασή της από το βήμα του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ, αφού άσκησε κριτική στην πλειοψηφία της ΓΣΕΕ για το τρόπο προετοιμασίας και της τελευταίας πανελλαδικής απεργίας, υπογράμμισε ότι αυτή η πλειοψηφία δεν έχει τη διάθεση να δώσει τη μάχη ενάντια στην ΕΕ και τους επιχειρηματικούς ομίλους.

«Βρίσκεται μακριά από την ταλαιπωρία των απλών ανθρώπων... Δεν σας ενδιαφέρει καθόλου ο εργάτης, γιατί αν αυτό συνέβαινε, τότε θα ήσασταν κάθε μέρα στους χώρους δουλειάς και όχι στα "επιτροπάτα"... Το ποτήρι ξεχείλισε. Φτάνει πια. Με τις τακτικές που ακολουθείτε έχετε ζημιώσει τους εργαζόμενους. Όμως δεν φταίμε όλοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και οφείλουμε να παλέψουμε στους χώρους δουλειάς, στους δρόμους, παντού, ενάντια στην πλουτοκρατία, την εργοδοτική τρομοκρατία, την άποψη ότι η εργοδοσία είναι ανίκητη. Να καταλάβουμε ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν εργατικά δικαιώματα και πολυεθνικές.

Για όλους τους λόγους που προανέφερα, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη της ΠΑΣΚΕ και συμπαρατάσσομαι, με όποιες δυνάμεις έχω, στον αγώνα μαζί με τις δυνάμεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

  1. Εκτός του ότι είσαι ανώνυμος είσαι και άθλιος. Αυτά τα ""Κ"ΚΕ" αλλού εντάξει; Της "Ανασυγκρότησης" είσαι; Βάλε ψευδώνυμο αν θες να σκεφτώ αν θα δημοσιεύσω το σχόλιο.
    Και κάποιος που πάει στο ΠΑΜΕ αυτήν την εποχή, ναι έχει διαφορά. Δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν του, με ενδιαφέρει η ταξική του συνείδηση. Με ενδιαφέρει η πλευρά που επιλέγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.