Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Μαθήματα ΜΑ σε political science στην ΕΡΤ!



Και ναι! Παραδίδονται μαθήματα αριστεροσύνης αγγλικού ή αμερικάνικου πανεπιστήμιου στην ΕΡΤ! Ο λαός να αδράξει την ευκαιρία να μορφωθεί! Ο τρομερός Σλοβένος δυστυχώς δεν μπορεί να παραστεί, γιατί ακόμα ψάχνει την "παραγωγική αστική τάξη". Υπόσχεται ότι μόλις την βρει, θα έρθει και αυτός στην ΕΡΤ να συνδράμει τον Αλέξη στην προσπάθεια άλωσης των πασοκικών κάστρων και να λερώσει επιτέλους τα χέρια του:

"19.00 «Η Δημοκρατία στο απόσπασμα, συζητάμε για τη Δημοκρατία που διεκδικούμε, ενώνουμε τις ιδέες μας για ένα κόσμο κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης». Κοντά μας οι:
Κώστας Δουζίνας - καθηγητής φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου 
Γιώργος Δαράκης -Δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Γιώργος Κατρούγκαλος - καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Γιώργος Πλειός - Πρόεδρος στο Τμήμα ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου
David Harvey- καθηγητής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης 
Συντονίζει η Αγλαΐα Κυρίτση- Δημοσιογράφος της ΕΡΤ 
Και το μικρόφωνο σε σας….. " ΛΕΦΤ.γρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.