Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Μπερδευτήκαμε...




1η Εκδοχή
Μεγάλη αντισυγκέντρωση στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των απεργών της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή διοργανώνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. Ένα ακόμη δείγμα του σεχταρισμού της ενωτικής Αριστεράς, που  σε συνδυασμό με σταλινικές μεθόδους διχάζει τον λαό και διαιρεί το κίνημα,
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει επιτέλους να αφήσει τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος και να συμπορευθεί με το κίνημα.

2η Εκδοχή
Το ΠΑΜΕ και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ διοργανώνουν αντισυγκέντρωση στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στο Σύνταγμα. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ακολουθούν μια σεχταριστική και συντεχνιακή στάση παρασυρόμενοι από το ΠΑΜΕ απέχοντας από την εκδήλωση όπου θα μιλήσει ο αρχηγός μας ο Αλέξης Τσίπρας. Αντιθέτως προτιμούν να μείνουν και να προστατεύσουν την απεργία τους μαζί με τους εργαζόμενους άλλων κλάδων. Αυτό δεν μας φέρνει πιο κοντά στην κυβέρνηση της αριστεράς.
Η πρόταση του συντρόφου Ζίζεκ για τα γκουλάγκ αποδεικνύεται ότι πρέπει να είναι το πρώτο μέτρο της κυβέρνησης της αριστεράς κατά των "δήθεν επαναστατών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.