Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ένα ακόμα σχόλιο για την εκπομπή της ΕΡΤ...


Δεν ήθελα να επανέλθω στο ζήτημα, καθώς δεν έχει νόημα και ούτε μπορούμε να περιμένουμε κάτι άλλο, αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, όταν οι δημοσιογράφοι και οι συνομιλητές τους στην ΕΡΤ παραπονιούνται ότι τους απολύσανε και τους είπαν άχρηστους, επειδή και ενώ οι κυβέρνηση είναι άχρηστη, γιατί δεν κατάφερε να κλείσει ΔΕΚΟ ή να απολύσει "αξιοκρατικά" άλλους ή συγκεκριμένους μόνο υπαλλήλους...

Είναι λυπηρό... Ελπίζω οι εργαζόμενοι να οργίζονται και να αντιδράσουν κάποια στιγμή. Ο καθένας διαλέγει την πλευρά του σε αυτές τις καταστάσεις... Και κάποιοι "φίλοι" και "σύμμαχοι" θα κριθούν. Οι τάξεις δεν μπορούν να εξαπατηθούν!

(Λυπάμαι που δεν έχω λινκ, αλλά το άκουσα στις 18:10 περίπου σήμερα στην ΝΕΤ)

2 σχόλια:

  1. τα λογια ειναι περιττα http://stokalokaistodiaolo.blogspot.gr/2013/06/2_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι περιττά... Ειλικρινά σκεφτόμουν να μην αναφερθώ ξανά στο ζήτημα, καθώς φοβόμουν μήπως κάτι τέτοιο ήταν επιβαρυντικό και την δράση του ΠΑΜΕ και του Κόμματος. Όταν ακούμε τέτοια όμως δεν μπορούμε να σιωπήσουμε! Στο κάτω κάτω ευτυχώς που είναι και το ΠΑΜΕ εκεί, γιατί φαντάζεσαι τι θα γινόταν!

      Διαγραφή

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.