Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Καταγγέλλει απόπειρα τρομοκράτησης στα Πατήσια

Νέα απόπειρα τρομοκράτησης μεταναστών και εργαζομένων από τις αστυνομικές δυνάμεις καταγγέλλει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο τονίζει:

«Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση των δυνάμεων καταστολής του κράτους που στην προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τους εργάτες δε δίστασαν να στήσουν μπλόκο μπροστά στην είσοδο του Παραρτήματος Κυψέλης του Συνδικάτου, που συστεγάζεται με το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας στην Πατησίων, όπου και πραγματοποιούνται μαθήματα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας για μετανάστες εργάτες.

Συγκεκριμένα, όταν οι συνδικαλιστές απαίτησαν την αποχώρηση των δυνάμεων της αστυνομίας, από το σημείο, τότε αυτή απάντησε με νέους ελέγχους στους εργαζόμενους. Επειτα από δυναμική διαμαρτυρία των οικοδόμων και άλλων εργατών της περιοχής οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν. Τους προειδοποιούμε, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι τέτοιες πρακτικές τρομοκράτησης και εκφοβισμού δεν περνάνε στους οικοδόμους. Να μη μας προκαλούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.