Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Ο πολύς Λεχ Βαλέσα...Ο γνωστός για τις υπηρεσίες του στον καπιταλισμό, με μέγιστη τη συμβολή του στην ανατροπή του σοσιαλισμού στη χώρα του και την κατασυκοφάντησή του μετά, Λεχ Βαλέσα. Ο άνθρωπος που τιμήθηκε για τις υπηρεσίες του αυτές δεόντως, λαμβάνοντας μέχρι και Νόμπελ Ειρήνης και έγινε «σύμβολο» των απανταχού απολογητών του συστήματος και των επίδοξων διαχειριστών τύπου ΣΥΡΙΖΑ εδώ, έκανε χτες μια δήλωση απαύγασμα των «δημοκρατικών» πεποιθήσεων που - όπως ισχυρίζονται οι υπερασπιστές του - συνέβαλε να εδραιωθούν στην Πολωνία. Δήλωσε λοιπόν ότι οι ομοφυλόφιλοι βουλευτές θα πρέπει να κάθονται στα τελευταία έδρανα του κοινοβουλίου ή ακόμα και έξω από αυτό! Όχι γιατί είναι ομοφυλόφιλοι αλλά γιατί ως τέτοιοι ...αποτελούν μειοψηφία!


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου TVN, για το αν οι ομοφυλόφιλοι βουλευτές πρέπει να κάθονται κοντά στον τοίχο, στα τελευταία έδρανα της βουλής, επειδή αποτελούν μειοψηφία, ο Βαλέσα τόνισε: «Ναι, κοντά στον τοίχο ή ακόμα και έξω από αυτόν. Σε όλους τους τομείς, τους δίνω αναλογικά αυτό που εκπροσωπούν στην κοινωνία», πρόσθεσε και κατέληξε: «Σεβόμαστε την πλειοψηφία, σεβόμαστε την δημοκρατία. Είναι η πλειοψηφία που οικοδόμησε την δημοκρατία. Αυτό που έχουμε τώρα είναι η μειοψηφία να βρίσκεται πάνω από την πλειοψηφία. Είμαι της παλιάς σχολής και δεν νομίζω ότι θα αλλάξω. Καταλαβαίνω πως υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικούς προσανατολισμούς που έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν την ταυτότητά τους. Όμως δεν μπορούν να αλλάξουν την τάξη του υπάρχει εδώ και αιώνες. Ας αφήσουν ήσυχο εμένα και τα εγγόνια μου».

Συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη ...δημοκρατία; Συμβαίνει μια μειοψηφία να βρίσκεται πάνω απ' την πλειοψηφία; Προφανώς στην αστική δημοκρατία που ονειρεύτηκε και πάλεψε να υπάρξει ο Βαλέσα συμβαίνει. Μόνο που η μειοψηφία αυτή δεν συντίθεται από... τους ομοφυλόφιλους, αλλά απ' τα παράσιτα τους καπιταλιστές που έχουν επικαθίσει στο σβέρκο των λαών κι απομυζούν το αίμα τους. Αλλά μ' αυτή τη μειοψηφία ο Βαλέσα δεν έχει τίποτα να χωρίσει, απεναντίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.