Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

ΚΚΕ: Το λαϊκό κίνημα να αναλάβει δράση για την απομόνωση της ναζιστικής συμμορίαςΔηλητήριο στις ψυχές και τα μυαλά των παιδιών, με ευθύνη και των γονέων τους, επιχειρεί να χύσει η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, σπρώχνοντάς τα από νωρίς στον κατήφορο του μίσους προς τους βιοπαλαιστές, του ρατσισμού, της υποταγής στα κελεύσματα του μεγάλου κεφαλαίου, ό,τι υπηρετούν καθημερινά τα φασιστοειδή.

«Εθνική αφύπνιση για παιδιά 6 - 10 ετών από παιδαγωγούς - στελέχη της Χρυσής Αυγής» και «Διάπλαση των Παίδων» ονοματίζουν οι εν Ελλάδι νεοναζί τη νέα προσπάθειά τους να διασπείρουν τη σήψη τους σε ευρύτερα λαϊκά στρώματα και στα παιδιά. Σε ένα τέτοιο απαράδεκτο από κάθε άποψη πλαίσιο έκαναν μια τέτοια μάζωξη στην Ανατολική Αττική, όπου βρέθηκαν γονείς που (κατά ανακοίνωση της οργάνωσης) πήγαν τα παιδιά τους στη φιδοφωλιά «και απόλαυσαν ένα υπέροχο διαδραστικό ταξίδι με οδηγούς τις 2 παιδαγωγούς της ΤΟ».

Η οργάνωση διέχυσε φωτογραφίες από το στημένο σκηνικό της στο διαδίκτυο, πασχίζοντας ίσως να δείξει ευαίσθητο πρόσωπο (ανάλογο με αυτό του μακελάρη Χίτλερ να χαϊδεύει παιδικά κεφαλάκια Γερμανόπουλων πριν τα στείλει στη σφαγή λίγο πριν την πτώση του Βερολίνου ως δήθεν υπερασπιστές του Γ' Ράιχ) ή και να δώσει γραμμή για τέτοιες κινήσεις να αναπτυχθούν κι αλλού, να ρίξουν τη σπορά του μίσους τους και σε άλλες παιδικές ψυχές στο πανελλήνιο.

Προς το παρόν τα φασιστοειδή δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες για το ακριβές περιεχόμενο της κατήχησης που κάνουν. Για παράδειγμα, δεν διευκρινίζουν αν στο παιδαγωγικό βίντεο που έδειξαν στην Ανατολική Αττική συμπεριλήφθηκαν και προβλήθηκαν πλάνα με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να βρίζουν χυδαία θεούς και δαίμονες, να φωτογραφίζονται δίπλα - δίπλα με Γερμανούς νεοναζί, να απαγορεύουν με τη βία παραστάσεις, να επιτίθενται σε βιοπαλαιστές καταστρέφοντας την πραμάτεια τους, να υμνολογούν εφοπλιστές, να στοχοποιούν πρωτοπόρους ναυτεργάτες, να καθυβρίζουν εργατικές κινητοποιήσεις, να ζητούν νέα μέτρα υπέρ του κεφαλαίου, να επιτίθενται με ρόπαλα και μαχαίρια σε μαθητές, να περικυκλώνουν έναν εργάτη δέκα για να τον τρομοκρατήσουν παραμονές πανεργατικής απεργίας κ.ο.κ. Ωστόσο, αυτή είναι η στάση και συμπεριφορά των φασιστοειδών ως γέννημα - εφεδρεία - μακρύ χέρι του συστήματος, αυτά κάνουν καθημερινά, αυτά θα προπαγανδίσουν σε παιδιά και οικογένειες που θα πέσουν στα νύχια τους.

Σχόλιο εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με το πρόγραμμα «Διάπλαση των παίδων» που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στην Ανατολική Αττική.

Αναλυτικά το σχόλιο έχει ως εξής:

«Η ναζιστική προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής, που χύνει το δηλητήριό της σε μαθητές, ακόμη και στις πιο μικρές ηλικίες, διοργανώνοντας δήθεν μαθήματα, αναδεικνύει την ανάγκη οι σύλλογοι γονέων και οι εκπαιδευτικοί, το λαϊκό κίνημα να αναλάβουν δράση για την απομόνωση της ναζιστικής συμμορίας. Να πρωτοστατήσουν ώστε τα νέα παιδιά να μην πέσουν στα νύχια της πιο αποκρουστικής μορφής υπεράσπισης του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.