Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Οι προσυγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ για την απεργία στις 20/2Στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης έχει οριστεί η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί στις 10 το πρωί της Τετάρτης στα εξής σημεία:
Στην πλατεία Κάνιγγος για Οικοδόμους, Ηλεκτρολόγους, Ξύλου, Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Εμπορίου, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών, Καθαριστών-στριών, Μεταφορών, Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας, Χρηματοπιστωτικού, Τηλεπικοινωνιών, Καλλιτεχνών, ΜΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, Μεσογείων Λαυρεωτικής, Κεντρικού Τομέα.
Στην πλατεία Βάθης για Σωματεία, εργαζόμενους και μαζικούς φορείς από κλάδους Τροφίμων, Τύπου και Χάρτου, Μετάλλου, Φαρμάκου, Ενέργειας, Ιματισμού, Χαλυβουργών.
Στην πλατεία Καραϊσκάκη για εργαζόμενους και μαζικούς φορείς Δυτικού Τομέα, ΟΤΑ και Δημόσιου Τομέα, Θριασίου - Μεγάρων, Βορείου Τομέα.
Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) για Συνταξιούχους και εργαζόμενους και μαζικούς φορείς Νοτίου Τομέα.
Στα Χαυτεία για Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και εκπαιδευτικούς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.