Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Παγώνει η κατάσχεση του σπιτιού του άνεργου μεταλλεργάτη μετά από παρέμβαση Σωματείων της Ζώνης και Λαϊκών Επιτροπών (902.gr)



Δυναμική παρέμβαση στην Εφορία του Πειραιά πραγματοποίησαν, το πρωί της Δευτέρας, τα Σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος και οι Λαϊκές Επιτροπές του Πειραιά, με αφορμή την κατάσχεση του σπιτιού άνεργου συναδέλφου τους που μένει στα Καμίνια.

Κάτω από την αγωνιστική αυτή παρέμβαση ο έφορος δεσμεύτηκε ότι η διαδικασία της κατάσχεσης θα παγώσει, ζητώντας παράλληλα από τον άνεργο μεταλλεργάτη να προχωρήσει σε ρύθμιση.

Επίσης, αύριο στις 12 το μεσημέρι τα Σωματεία της Ζώνης και οι Λαϊκές Επιτροπές θα προχωρήσουν σε παρέμβαση στον Πρόεδρο της ΔΕΗ καθώς ο άνεργος μεταλλεργάτης και η οικογένειά του ζουν χωρίς ρεύμα εδώ και 7 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.