Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Τουρκία: Ανάπτυξη επιπλέον στρατευμάτων στα σύνορα με τη Συρία




Η Τουρκία ανέπτυξε επιπλέον στρατεύματα κατά μήκος των συνόρων της με τη Συρία για την ενίσχυσή τους στην περίπτωση επίθεσης κατά της γειτονικής χώρας, μεταδίδουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ.

Φάλαγγα 20 οχημάτων, αποτελούμενη κυρίως από τεθωρακισμένα οχήματα, αναπτύχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα σύνορα με τη Συρία στο ύψος της τουρκικής περιοχής Γιαϊλανταγί, της επαρχίας Χατάι στη Νότια Τουρκία, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ντογκάν».

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή» τόνισε ότι ενισχύθηκαν τα στρατεύματα που έχουν αναπτυχθεί από τις αρχές της σύγκρουσης στη Συρία, το 2011, στις ευαίσθητες ζώνες των μήκους 900 χλμ. κοινών συνόρων, κυρίως στην πόλη Γκαζιαντέπ (Νότια Τουρκία).

Το γενικό επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων αρνήθηκε κάθε σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.