Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Καταγγελία της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ


Ανακοίνωση - καταγγελία της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ αναφέρει: 

«Η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό της Καλαμάτας τη στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας (η βουλευτής Κοζομπόλη, η σύζυγος του βουλευτή Πετράκου, η κ. Μπεή, ο κ. Μαστραγκελόπουλος στέλεχος της ΚΟΕ κτλ) που από το πρωί περιοδεύουν στα εκλογικά κέντρα της Καλαμάτας και επιδίδονται σε τρομοκρατία, συκοφάντηση και λασπολογία σε βάρος στελεχών και μελών του ΚΚΕ.

Έφτασαν στο σημείο, μέσω των δικαστικών αντιπροσώπων, να καλούν αστυνομία και εισαγγελείς σε βάρος στελεχών του Κόμματος, απειλώντας με προσαγωγές και συλλήψεις.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά ακόμα ένα βήμα παρά πέρα. Μετά την συνεργασία με την Χρυσή Αυγή, όπου καλούν το λαό να πει ΝΑΙ στο ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΑΙ στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ΝΑΙ στα μνημόνια διαρκείας, έφτασε σε σημείο να επιδιώκει δημοψήφισμα με εισαγγελείς, αστυνομία και τρομοκρατία.

Αυτές οι τακτικές θυμίζουν άλλες εποχές. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζει τους φασίστες της ΧΑ, την ίδια στιγμή απειλεί τα στελέχη και μέλη του ΚΚΕ. Αποδεικνύουν τι φοβούνται, ποιος τους ενοχλεί!!!

Προειδοποιούμε ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ο λαός να γυρίσει την πλάτη στους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - ΧΑ και στους ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ και να τους ακυρώσει τα σχέδια που του ακυρώνουν την ζωή.

Να ρίξει στην κάλπη:

ΟΧΙ στην πρόταση ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ

ΟΧΙ στην πρόταση της κυβέρνησης

Αποδέσμευση από την ΕΕ, με τον Λαό στην Εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.