Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 70 χρόνια από το Μπλόκο του ΒύρωναΣτα 70 χρόνια από το Μπλόκο του Βύρωνα, τιμούμε τη μνήμη των 11 παλικαριών που εκτελέστηκαν αλλά και των άλλων αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ που έπεσαν για τη λευτεριά της πατρίδας, αντιστασιακοί, απόγονοι και φίλοι της Εθνικής Αντίστασης, την ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10/14 10:30 πμ διαδηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας να αγωνιστούμε για να γίνουν πράξη τα ιδανικά και τα οράματα του ΕΑΜ.


Η Εθνική μας Αντίσταση αποτελεί μια από τις πιο λαμπρές σελίδες στον αγώνα του λαού μας ενάντια στους φασίστες κατακτητές, για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, όταν, σήμερα, η χώρα μας έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο των ΕΕ- ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.


Να τιμήσουμε τους ήρωες λαϊκούς αγωνιστές. Που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του ΕΠΟΥΣ της Εθνικής Αντίστασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.