Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Θρασύδειλη επίθεση με βόμβα μολότοφ στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Θεσσαλονίκη


Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη θρασύδειλη επίθεση με βόμβα μολότοφ που έγινε σήμερα το πρωί, στις 06:20, στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην οδό Σωκράτους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει:

«Η προσπάθεια τρομοκράτησης των κομμουνιστών δεν θα περάσει. Συνεχίζουμε αταλάντευτα την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για το δυνάμωμα της Λαϊκής Συμμαχίας για την εργατική εξουσία.

Καλούμε το λαό να δώσει δύναμη στη δύναμη του ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, τις Περιφέρειες και τους Δήμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.