Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

Χωρίς αφορμή...
Χωρίς κάποια αφορμή, παρά μονό επειδή τώρα το πρωτοείδα, αναρτώ αυτό το βίντεο από συνέντευξη του Βασίλη Διαμαντόπουλου. 

"Δεν μπορεί κανείς να πει ότι "δεν είμαι κομμουνιστής". Από την στιγμή που είσαι άνθρωπος, μέσα σου, σωστός, είσαι κατ' ανάγκην κομμουνιστής.
Από εκεί και πέρα που εντάσσεσαι, δεν έχει και μεγάλη, τεράστια σημασία... έχει βέβαια"

Από δήλωσή του στον Ριζοσπάστη το 1996:

"Ημουν, είμαι και θα είμαι κομμουνιστής. Κολακεύομαι να πιστεύω ότι το αξίζω να είμαι κομμουνιστής και γι' αυτό θα αγωνιστώ, όσο μου το επιτρέπουν τα μέσα μου και οι ικανότητές μου, για την ουσιαστική αλλαγή και την ανατροπή του καπιταλισμού."

2 σχόλια:

 1. Με αφορμή

  http://www.tanea.gr/news/world/article/5062224/oykrania-antikybernhtikoi-diadhlwtes-eriksan-to-agalma-toy-lenin-sto-kiebo/

  Ο φίλος από το πειραματικό εργαστήριο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι το έβγαλε και ο Αντώνης τώρα http://leninreloaded.blogspot.co.at/2013/12/blog-post_9.html
   Τι να πει κανείς. ΕΕ=Φασισμός; Ε, ναι. Να το πει.

   Διαγραφή

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.